PERU TOPBESTEMMING IN ZUIDAMERIKA

ONZE VOORDELEN

 

Om u een goede opvolging  van uw dossier te garanderen , werken we  sinds 2019  samen met Travel 4u Experts , een Belgisch reiskantoor,  aangesloten bij het garantiefonds reizen, met licentie 5954. Sophie Vyncke kan u bijstaan indien u vliegtuigtickets zou wensen , ze zal de volledige opvolging van uw dossier doen.  Als goede , betrouwbare partners helpen we u graag om droomreis naar Peru te realiseren! Aarzel niet en contacter ons voor jou  reis naar Peru!
 

¡Wie zijn wij !


Mijn naam is Marcelo Morales-Arnao international gids, met kenis van Nederlands, Engels & Frans. Als Peruviaan heb ik in 1996 Peru Inca Reizen  opgericht en ik werk vanuit Lima.

Wij zijn een lokale touroperator en  bieden enkel Peru als bestemming aan . We trachten steeds de beste prijs /kwaliteit aan te bieden voor al de reizen die we samenstellen .

We hebben als grote troef dat ik vaak de reis persoonlijk begeleid  of ik volg jullie reis in Peru  van zeer dichtbij op. We werken enkel met lokale bedrijven en mensen . We bieden hen een eerlijk loon aan waarmee ze hun leven in de hoge bergen of in de jungle regio kunnen verbeteren.