​Peru Inca Reizen


Wij zijn Peru Inca Reizen, een reisagentschap in Peru!WIE ZIJN WIJ

Mijn naam is Marcelo Morales. Als Peruviaan heb ik in 1996 Peru Inca reizen opgericht en ik werk vanuit Lima. Wij zijn een lokale touroperator en bieden enkel Peru als bestemming aan. We trachten steeds de beste prijs /kwaliteit aan te bieden voor al de reizen die we samenstellen.

We hebben als grote troef dat ik vaak de reis persoonlijk begeleid of ik volg jullie reis in Peru van zeer dichtbij op. We werken enkel met lokale bedrijven en mensen. We bieden hen een eerlijk loon aan waarmee ze hun leven in de hoge bergen of in de jungle regio kunnen verbeteren. Met Peru Inca reizen zal u het échte Peru ervaren en zal u in contact komen met de plaatselijke culturen. We bieden groepsreizen met nederlandstalige begeleiding op bepaalde data aan. Meer info in deze brochure. Wenst u zelf een groepje samen te stellen op een bepaalde datum, dan kan dat natuurlijk ook. Voor uw individuele reizen werken we alles op maat uit om zo uw ideale reis naar Peru samen te stellen, een combinatie van natuur, cultuur. Reist u als koppel, met de familie en kinderen, als incentive voor uw bedrijf, we werken het allemaal voor u uit. Wenst u Zuid-of Noord Peru aan te doen, beide of in combinatie met de jungle, het is allemaal mogelijk.

Om u een goede opvolging van uw dossier te garanderen, werken we sinds 2019 samen met Travel 4u experts, een belgisch reiskantoor, aangesloten bij het garantiefonds reizen, met licentie 5954. Sophie Vyncke kan u bijstaan indien u vliegtuigtickets zou wensen, ze zal de volledige opvolging van uw dossier doen en kan u ook bijstaan indien u een verzekering zou wensen (annulatie- of bijstandsverzekering)

Als goede, betrouwbare partners helpen we u graag om uw droomreis naar Peru te realiseren! Aarzel niet en contacteer ons voor jouw reis naar Peru!


Marcelo Morales Arnao


Peru Inca Reizen


www.peruicareizen.com

Sophie Vyncke

Travel 4u Experts

​www.travel4uexperts.be